Inloggen

Hier wordt beschreven hoe je kan inloggen op Bestuur.nu

Ga naar https://app.bestuur.nu (of als jouw vereniging een eigen domeinnaam gekoppeld heeft naar de betreffende domeinnaam). Onderstaande scherm verschijnt:

E-mail adres Vul hier het e-mail adres in waarop je bent uitgenodigd.

Wachtwoord Hier vul je het wachtwoord in dat je bij het accepteren van de uitnodiging hebt gekozen. Als je later je wachtwoord gewijzigd hebt.

Klik nadat je de gegevens hebt ingevuld op Inloggen

Waren de inloggegevens correct? Gefeliciteerd! Je bent nu ingelogd.