Uitnodiging accepteren

Welke stappen moet je doorlopen als je een uitnodiging hebt ontvangen voor een Bestuur.nu?

Uitnodiging per mail

Als je bent uitgenodigd voor een Bestuur.nu heb je onderstaande e-mail ontvangen.

Uitnodiging accepteren

Om de uitnodiging te accepteren klik je op Uitnodiging Accepteren. Je ziet vervolgens onderstaande scherm:

Met de schuifknoppen kan je je privacy voorkeuren instellen (de site-beheerder ziet jouw gegevens altijd). Je kan deze instellingen later ook nog wijzigen. Klik vervolgens nogmaals op Uitnodiging accepteren. Onderstaande scherm verschijnt:

Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.

Wachtwoord wijzigen

Je kan hier zelf aan wachtwoord kiezen. Klik vervolgens op Wijzig wachtwoord.

Gefeliciteerd! Je bent nu klaar om te loggen!