Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent kan je je wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen. ga naar de Wachtwoord vergeten pagina.

Je ziet nu onderstaande formulier:

Vul het e-mail adres in waarmee je lid bent van de site. Als je niet zeker weet welk mail adres dit is, kijk dan in je mailbox of je een e-mail van @bestuur.nu hebt ontvangen en naar welk adres van jou deze e-mail was verstuurd. Klik vervolgens op Stuur herstel link.

Als jouw account gevonden is zie je onderstaande scherm:

Controleer of je een e-mail met als afzender info@bestuur.nu hebt gekregen met als onderwerp Nieuw wachtwoord aanvragen voor Bestuur.nu.

Jouw mail adres is nu geverifieerd. Klik op de knop Nieuw wachtwoord instellen. Onderstaande scherm verschijnt:

Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.

Vul een nieuw wachtwoord in en klik op Wijzig wachtwoord. Als het gelukt is zie je onderstaande venster en ben je klaar om in te loggen.

Je wachtwoord is gewijzigd!