Appartement toevoegen

Op deze pagina lees je hoe je een appartement kan toevoegen

Je hebt rechten nodig om appartementen toe te kunnen voegen. De site-beheerder heeft deze rechten standaard, maar je kan als site-beheerder ook andere personen of rollen hier rechten voor geven.

Klik op het ronde plus teken recht onderin de module Appartementen:

Je krijgt de keuze of je een appartement wilt toevoegen of dat je appartementen wilt importen. Je kiest nu Nieuw appartement toevoegen.

Als je al vereniging adressen hebt toegevoegd staat de straatnaam al ingevuld en kan je gelijk de overige gegevens invoeren.

Druk op het veld Eigenaar 1 en selecteer de eigenaar die je eerder aan de ledenlijst hebt toegevoegd. Je kan dit altijd achteraf nog wijzigen.

Vul de overige gegevens van het appartement in. Het veld stemmen wordt gebruikt in de module stemmen en staat voor het gewicht van de stem en kan dus per appartement verschillend zijn.

Als je klaar bent klik je op Opslaan en het appartement is toegevoegd!