Map aanmaken

In de module documenten kun je documenten opslaan. Ook is het mogelijk om mappen te maken, zodat de documenten overzichtelijk bewaard kunnen blijven.

In de module Documenten kun je een nieuwe map aanmaken. Klik links in het menu op 'Documenten'.

Je krijgt nu de keuze om een document of een map toe te voegen. Klik op map toevoegen.

Nu kun je de volgende gegevens invoeren.

• Naam map

• Map is alleen zichtbaar voor; selecteer hier de personen of rollen voor wie de map zichtbaar moet zijn.

• Rechten; hier kun je aangeven wie welke rechten heeft om de map te beheren

Indien je 'expliciete rechten' inschakelt, krijg je de mogelijkheid om aan te geven

• wie documenten en mappen in deze map mag toevoegen

• wie documenten of mappen in deze map kan wijzigen en verwijderen

Klik tenslotte op 'Opslaan' en de map wordt direct toegevoegd aan de module Documenten.