Mijn berichten

Mijn berichten is de persoonlijke inbox van jouw profiel.

Via het profiel kun je naar 'Mijn berichten'. Het profiel is te vinden via het persoons-icoontje rechts boven in. Vervolgens klik je op 'mijn berichten'.

Het is mogelijk om vanuit Bestuur.nu berichten te versturen naar andere leden van de vereniging.

Bericht versturen

Klik op het ronde plusje rechts onderaan de pagina.

Selecteer de ontvanger(s), vul het onderwerp in en schrijf je bericht. Klik op versturen.

Jouw verzonden bericht komt nu in het tabblad 'Verzonden berichten' te staan.

Bericht ontvangen

Heb je een bericht ontvangen? Dan zie je dit onder andere door de notificatie bij het profiel (cijfer in het ronde cirkeltje) en bij 'Mijn berichten'.

In het tabblad 'Inkomende berichten' vind je alle berichten die aan jou zijn verstuurd. De ongelezen berichten zijn dikgedrukt. Klik op het bericht om deze te openen.