Notificatievoorkeuren

Via het profiel kun je notificatievoorkeuren wijzigen. Het profiel is te vinden via het persoons-icoontje rechts boven in. Vervolgens klik je op 'Notificatievoorkeuren'.

E-mail notificaties

Geef aan bij welke berichten je een e-mailnotificatie wenst te ontvangen en hoe vaak.

Push notificaties

Het is mogelijk om pushnotificaties te ontvangen via de web browser of via de app. Je kunt aangeven bij welke berichten je pushnotificaties wilt ontvangen.

Heb je op Bestuur.nu aangegeven voor welke berichten je pushmeldingen wilt ontvangen, maar komen ze niet binnen? Controleer dan de instellingen op je apparaat. Mogelijk heb je pushnotificaties via de web browser of app geblokkeerd.