Wachtwoord wijzigen

Het is mogelijk om je wachtwoord te wijzigen. Ga naar het profiel (persoonsicoontje rechts op de pagina) en klik op 'Wachtwoord wijzigen'.

Vul het oude wachtwoord in, daarna 2 maal het nieuwe wachtwoord en klik op wachtwoord wijzigen.

Ben je je oude wachtwoord vergeten? Klik dan bij de inlogpagina op 'Wachtwoord vergeten?'. Vul je e-mailadres in en je zal een e-mail ontvangen met hierin een link om je wachtwoord te herstellen.