Domeinnaam

De site-beheerder kan een domeinnaam aanvragen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar wanneer een abonnement is afgesloten.

Een domeinnaam is een adres waar jouw Bestuur.nu te benaderen is. Dus stel dat jouw vereniging vereniging Zonnehoek heet, dan kun je de website www.vvezonnehoek.nl aanmaken.

Wat zijn de voordelen van een eigen domeinnaam?

• Het inlogscherm wordt getoond in de eigen huisstijl en met de naam van de vereniging en ziet er herkenbaar uit voor de leden;

• Het is mogelijk om eigen emailadressen aan te maken. Bijv. kascommissie@vvezonnehoek.nl.

1. Klik op het tandwiel rechts bovenin

2. Vervolgens zie je onderstaand scherm

3. Vul de gewenste domeinnaam in

De beschikbaarheid wordt nu gecontroleerd en Indien de domeinnaam beschikbaar is, zal deze worden aangevraagd. De domeinnaam is doorgaans binnen 1 tot 2 dagen actief.

Mocht je als vereniging al in het bezit zijn van een domeinnaam, neem dan contact op met support@bestuur.nu en wij helpen je verder om de domeinnaam te koppelen.