Modules en toegang

Hier kan je modules in- en uitschakelen en rechten instellen per module.

Een module aan- of uitzetten of de rechten instellen doe je onder het tandwiel en dan vervolgens Modules en Toegang.

Kies vervolgens module die je wilt beheren uit de lijst.

De module klapt nu open.

Gebruik de schuifknop Ingeschakeld? om de module aan of uit te zetten.

De rechten voor de module instellen doe je in het venster Rechten instellen voor... .

Als eerste geef je op wie of welke rollen items mogen toevoegen. Als je in onderstaande voorbeeld dus de rol Technische commissie selecteert krijgen alle leden met de rol technische commissie de rechten om berichten op het prikbord toe te voegen.

Vervolgens geef je op wie of welke rollen items mogen wijzigen/verwijderen.

Als laatste selecteer je wie of welke rollen de module mogen bekijken.

Gebruik de knop opslaan om de wijzigingen op te slaan. Let op: Per module moeten de wijzigingen voor rechten apart worden opgeslagen.