Site inrichten

Als je een nieuwe site hebt aangemaakt is het nu tijd om de site in te richten. Deze pagina helpt je daarmee.

Als je voor het eerst bent ingelogd op de site als beheerder zie je onderstaande scherm:

Dit scherm zal je stap voor stap helpen de site in te richten voor jouw vereniging en de omgeving te leren kennen. Je kan elke stap uitklappen door erop te klikken om een extra instructie te krijgen. Als je de stap succesvol hebt afgerond verschijnt er een vinkje en wordt het percentage ingericht onderaan de pagina bijgewerkt.

Je kan deze pagina ook vinden via het tandwiel bovenin de balk door te kiezen voor Bestuur.nu inrichten. Tevens is dit overzicht tijdens de proefperiode op de homepage te zien.

pagevereniging gegevens