Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Bekijk dan ook eens de handleiding, hier kun je in zoeken. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op!

Help! Ik kan niet inloggen.

Als je niet kan inloggen, maar je wel een uitnodiging van jouw vereniging hebt gekregen voor Bestuur.nu dan is waarschijnlijk jouw wachtwoord of e-mail adres niet correct. Controleer naar welk e-mail adres jouw uitnodiging is gestuurd. Als je daarmee nog niet kan inloggen, ga dan naar deze pagina om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Weet je zeker dat je wachtwoord klopt, maar kan je nog steeds niet inloggen? Het kan het zijn dat jouw browser door een instelling geen cookies accepteert. Je kan dit in de instellingen van je browser controleren.

Een bewoner heeft geen e-mail adres, wat nu?

Een e-mailadres is nodig om in te kunnen loggen op Bestuur.nu. Wel kun je als site-beheerder de betreffende eigenaar bij het appartement invullen in het veld 'Vrij in te vullen eigenaar'. Zie ook appartement bewerken.

Kan onze vereniging ook een verwerkersovereenkomst met jullie sluiten in het kader van de AVG wetgeving?

Ja dat kan! Wij hebben een standaard verwerkersovereenkomst opgesteld. Als uw vereniging een abonnement bij ons heeft of gaat nemen kunt u een mail sturen aan administratie@bestuur.nu om de standaard verwerkersovereenkomst op te vragen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kan jouw wachtwoord wijzigen door rechtsbovenin op het gebruikersicoon te klikken en vervolgens kies je 'Wachtwoord wijzgen'. Je vult daar eerst het oude en vervolgens 2 keer het nieuwe wachtwoord in en klikt op opslaan.

Hoe kan ik mijn email adres wijzigen?

U kunt het mail adres zelf wijzigen na eenmalig inloggen met het oude email adres. Daarna klik je rechtsbovenin op het gebruikersicoon en kies je vervolgens 'Mijn gegevens'.

Kunnen jullie mijn partner ook uitnodigen?

Raadpleeg hiervoor jouw Site-beheerder. Als je ingelogd bent kan je op de Ledenlijst kijken wie de Site-beheerder is. Die kan vervolgens het e-mail adres van jouw partner toevoegen.

Ik heb een notificatie van een nieuw bericht of document ontvangen, maar ik kan het niet vinden!

Kijk of je via het Logboek op de Homepage bij het betreffende document of bericht kan komen. Lukt dit niet, vraag dan jouw Site-beheerder om hulp!

Wie is onze Site-beheerder?

Als je ingelogd bent kan je op de Ledenlijst kijken wie de Site-beheerder is. Je herkent de site-beheerder aan het volgende label:

Ik ga verhuizen, hoe kan ik mij afmelden voor Bestuur.nu?

Vraag jouw site-beheerder of hij jouw account wilt verwijderen en geef daarbij aan dat hij de nieuwe bewoner moet toevoegen aan de site.

Ik krijg te veel e-mail notificaties, wat kan ik hieraan doen?

Als je bent ingelogd kan je onder 'Mijn gegevens' instellen hoe vaak (direct, dagelijks of wekelijks) je een notificatie wilt ontvangen. Daarnaast kan je precies aangeven voor welke onderdelen je wel of niet op de hoogte gehouden wilt worden.

Ik heb een idee of verbetervoorstel voor Bestuur.nu. Waar kan ik terecht?

Wij hebben een vaste plek waarin alle verbetervoorstellen voor Bestuur.nu kunnen worden toegevoegd door de site-beheerders. Gebruikers kunnen vervolgens onderwerpen 'omhoog stemmen'. Zo ontstaat er voor ons hopelijk een duidelijke wensenlijst met priorisering.

Je kan de verbetervoorstellen als site-beheerder rechts bovenin vinden onder het tandwiel en dan 'Suggesties Bestuur.nu'.

Ben je geen site-beheerder, maar heb je wel verbetervoorstel? Stuur jouw idee naar support@bestuur.nu.