Livechat

Vooraf aan en tijdens de vergadering kan je via het chat scherm reacties achterlaten. De reacties in de vergaderingen module zijn realtime. Dat wil zeggen dat als jij een bericht in de chat plaatst, alle leden dat bericht direct te zien krijgen.

De livechat is in een vergadering helemaal rechts onderin te vinden onder het knopje Livechat

Als je deze aanklikt wordt het chat venster groot geopend.

Je kan het venster minimaliseren tijdens de vergadering door links bovenin op het _ teken te klikken.

Als er een nieuw bericht is verschijnt het aantal ongelezen berichten in de rode cirkel.