Machtigingen

Als je eigenaar bent van een appartement kan je via de module vergaderingen een andere eigenaar machtigen om namens jou te stemmen. Als je iemand gemachtigd hebt kan je zelf niet meer stemmen.

Je kan de machtiging geven door naar de presentielijst te gaan in de betreffende vergadering en vervolgens te klikken op Machtiging afgeven.

Je krijgt nu een keuzemenu te zien van eigenaren. Kies de eigenaar die jij wilt machtigen.

De machtiging is nu gemaakt en de gekozen persoon mag nu stemmen uitbrengen namens jou.

Als je de machtiging wilt intrekken klik je op de knop Machtiging intrekken.