Notulen maken

Als je bij Vergadering aanmaken een agenda hebt gemaakt, zie je deze terug in de betreffende vergadering. Je kan de notulen tijdens de offline of online vergadering direct schrijven.

Klik om de notulen te bewerken op het blauwe potlood recht onderin.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de notulen te bewerken:

Als je stopt met typen worden de notulen direct opgeslagen.

Alle leden die op dat moment online zijn krijgen de wijzigingen ook direct op het scherm te zien.