Voorbereiding

Bestuur.nu heeft een uitgebreide Vergaderingen module waarmee je een perfecte vereniging vergadering kan houden, zowel online als offline.

De module vergaderingen van Bestuur.nu is een 'realtime' module. Dat betekent dat alle acties die je ziet en doet binnen een vergadering, direct op het scherm te zien zijn bij de andere bewoners. Bijvoorbeeld het bijwerken van de notulen, of het plaatsen van een reactie.

Om de module vergaderingen te kunnen gebruiken zoals hij bedoeld (inclusief stemmen en een automatisch gekoppelde presentielijst) is is het belangrijk om een aantal voorbereidingen te treffen als je die nog niet hebt gedaan:

1. Zorg dat alle eigenaren zijn toegevoegd aan de ledenlijst. Zie Gebruikers toevoegen of Gebruikers importeren

2. Zorg dat alle appartementen of eigendommen zijn aangemaakt. Zie Appartementen toevoegen of Appartementen importeren

3. Zorg dat de juiste eigenaar aan zijn of haar appartement is gekoppeld. Zie Eigenaren koppelen.